Održana godišnja skupština

Published by Eko Forum on

Godišnja (izborna) skupština udruženja Eko forum Zenica održana je u četvrtak, 28.3.2013. godine, u Velikoj sali Općine Zenica. Na skupštini je jednoglasno usvojen Izvještaj o radu udruženja za 2012. godinu i Plan rada za 2013. godinu. Usvojene su izmjene Statuta Udruženja i verifikovani su administrativni akti Udruženja (Poslovnik o radu Skupštine, Pravilnik o upotrebi pečata i Pravilnik o radu).

Izvršen je izbor novog rukovodstva Udruženja:

Upravni odbor: Harun Drljević, Muhamed Islambegović, Belma Bulić-Ferhatović, Alma Zildžić, Denis Šišić, Zlatan Alibegović, Husein Zukić, Zijada Kurtodža-Vučak i Alma Bećirović.

Skupština: Željko Perić – predsjednik i Senad Pašić – potpredsjednik.

Nadzorni odbor: Lamija Čolaković, Enver Hasanbašić i Edhem PašalićZa predsjednika Udruženja izabran je dosadašnji potpredsjednik Samir Lemeš, a funkciju potpredsjednika će obavljati Azra Kadić.

Kako bi se obezbijedila sredstva za nesmetano funkcionisanje Udruženja, Skupština Udruženja je donijela odluku da visina članarine iznosi 1 KM mjesečno, odnosno 12 KM godišnje. Od plaćanja članarine su oslobođeni nezaposleni, penzioneri, učenici i studenti.


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *