Dodjela nagrada foto-konkursa Eko-oko

Published by Eko Forum on

Obavještavamo građane i naše članove da smo jučer priveli kraju nagradni foto konkurs „Eko-oko“, te pripredili svečanu dodjelu nagrada. Konkurs je realizovan tokom mjeseca jula, a povod je bio obilježavanje Međunarodnog dana saradnje.
Projekat je realizovan uz podršku preduzeća Alba d.o.o. Zenica i Turističke zajednice ZDK. U svečanom programu dodjele nagrade su učestvovali i članovi Dječije, omladinske i lutkarske scene BNP Zenica.
Svim učesnicima još jednom čestitamo a posebno nagrađenima. Pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe u našim narednim aktivnostima.
Glasanjem na Facebook profilu Udruženja, najveći broj glasova osvojili su:
1. Ilma Hanjalić – Nagrada 250 KM
2. Ajdin Šabanović – Nagrada 150 KM
3. Medina Čunjalo – Nagrada 100 KM
Za najmlađeg (Faris Trtak, 10 godina) i najstarijeg (Mirsad Đulbić, 65 godina) učesnika također su pripremljeni prigodni pokloni i nagrade. Svi učesnici foto konkursa su dobili zahvalnice za učešće.
Fotografije koje su pristigle na konkurs su dostupne na Facebook profilu našeg Udruženja.
Zahvaljujemo se na podršci medijima koji su pratili naše aktivnosti i tako pomogli podizanju svijesti građana o značaju zaštite okoliša: Zenica-blog Adnana Džonlića, Televizija Federacije BiH, BH televizija, Radio-televizija Zenica, Televizija ICTV Kakanj, Radio TNT Travnik, Internet portal Zenica-online, kao i svim dopisnicima štampanih medija u našem gradu. Posebnu zahvalnost dugujemo radio stanici Radio Q Zenica.


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *